Thaise Olie-Massage

Klassieke olie-massage met een Thais tintje. De huid en spieren worden met geurende olie gemasseerd. Het doel is ontspanning, maar er is tijd om extra aandacht te besteden aan spieren die het nodig hebben. Mijn achtergrond in Thaise massage zorgt ervoor dat ik bij de massage rekening houd met de energielijnen en drukpunten. De massage wordt aandachtig en langzaam uitgevoerd waardoor het op de meeste mensen een zeer rustgevend, bijna meditatief, effect heeft. Goed voor de doorbloeding, energie-balans en -doorstroom en, last but not least, voor de geest.

Praktisch:

  • Voor de olie-massage hoef je niks mee te nemen. Ik heb doeken om de delen van het lichaam te bedekken die niet gemasseerd worden zodat je warm blijft en je je niet ongemakkelijk bloot zal voelen.
  • Qua tijd moet je wat ruimer inplannen omdat we vooraf nog een kopje thee drinken en je achteraf waarschijnlijk nog even wil bijkomen.
  • Ik geef de massages thuis, in de binnenstad van Utrecht, waardoor we geen haast hebben en ik alles bij de hand heb om voor een ontspannende ervaring te zorgen.

Prijzen:

Rug/Schouders/Nek
60 min.
Prijs
€50,-
Full body
90 min.
Prijs
€75,-